Ιτούδης: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη»

Ο «μαθητής» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «δάσκαλο» του, τον οποίο υποδέχεται σήμερα (15/11, 19:00) στην Ρωσία σε μια σύγχρονη... τιτανομαχία. 

Ιτούδης: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της αγωνιστικής της EuroLeague και ο Δημήτρης Ιτούδης λίγες ώρες πριν το τζάμπολ (15/11, 19:00) της αναμέτρησης μίλησε με διθυραμβικά λόγια τόσο για τον προπονητή της τουρκικής ομάδας και «δάσκαλο» του κατά την διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και για τον ίδιο τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά: «Ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει η Φενέρμπαχτσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες, αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Διαθέτει πολλούς νέους παίκτες και δεν έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ως τώρα φέτος, αλλά παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η Φενέρμπαχτσε παίζει σκληρή άμυνα στα όρια του φάουλ και γι' αυτό πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση και το κίνητρό μας, ώστε να ματσάρουμε την επιθετικότητα και τη θέλησή τους»