ΛεΝτέι: «Έμαθα πολλά, κοντά σε θρυλικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης»

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και πλέον παίκτης της Ζαλγκίρις Ζακ ΛεΝτεί δήλωσε πως όσο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έμαθε πολλά, κοντά σε παίκτες θρύλους όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης.

ΛεΝτέι: «Έμαθα πολλά, κοντά σε θρυλικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης»

Ο πλέον «πράσινος» Ζακ ΛεΝτέι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (15/11, 21:30) και έχει μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός άσος της Ζαλγκίρις, στο περιθώριο του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στα πλαίσια της Euroleague, δήλωσε πως όσο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έμαθε πολλά, κοντά σε παίκτες θρύλους όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ενώ όπως τόνισε, στην ομάδα του Πειραιά είδε μεγάλη βελτίωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζακ ΛεΝτέι:

«Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, βελτιώθηκα εκεί. Πέρασα την πρώτη μου σεζόν στην Euroleague σε αυτή την ομάδα και μου δίδαξαν πολλά πράγματα θρυλικοί παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης.

Τώρα είμαι αφοσιωμένος σε αυτή τη χρονιά Η ομάδα μας συνεχίζει να παρουσιάζει βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα προς τα εμπρός και να φτάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».