Πεδουλάκης για το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση»

«Είναι μία ήττα που μας πονάει πάρα πολύ», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει για το μέλλον του με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Πεδουλάκης για το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε τα εξής για την ήττα στη παράταση από την Άλμπα: «Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν όμως βιαστικοί στην επίθεση".

Για τις αδυναμίες στην άμυνα: "Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Για το μικρό ροτέισον που χρησιμοποίησε: "Έχει να κάνει με την εικόνα μας σ το πρώτο μέρος, υπήρχαν παιδιά που είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πήγαμε σε αλλαγές στα σκριν, από την στιγμή που τα γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Ανεβάσαμε ψηλά τους ψηλούς μας, δεν είχαμε άλλα πολύ αθλητικά παιδιά από τον πάγκο για να παίξουν αυτή την άμυνα".

Για το αν μπορεί να αλλάξει για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Είμαστε εδώ για το παιχνίδι που έγινε. Μόνο γι αυτό. Δεν θέλω να μπω σε άλλες συζητήσεις".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας