Ρεαλ Μαδρίτης: Τι είπε ο Λάσο για την επιστροφή του Μίροτιτς

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης(14/11) ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ρεαλ Μαδρίτης: Τι είπε ο Λάσο για την επιστροφή του Μίροτιτς

Δηλώσεις έκανε ο Πάμπλο Λάσο για το «Ελ Κλάσικο» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα την Πέμπτη(14/11) για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στο WizInk Center ως παίχτη των μπλαουγκράνα.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Ισπανός φόργουορντ είχε αφήσει υπονοούμενα λέγοντας πως κάποιοι στην Ρεάλ δεν έχουν ξεπεράσει την μεταγραφή του στην Μπάρτσα.

Ο Λάσο συγκεκριμένα είπε:

«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ξεπεράσω στη ζωή μου από την μεταγραφή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα. Στην καριέρα μου έχω βρεθεί σε διάφορες ομάδες και πάντα είμαι αφοσιωμένος στους δικούς μου παίκτες και όχι στους αντιπάλους.

Ο Μίροτιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτες, το ξέρετε κι εσείς κι εγώ. Νοιάζομαι όμως για άλλα πράγματα και για άλλους παίκτες επίσης.

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι, όπως ο Ντιλέινι, ο Χίγκινς, ο Ντέιβις, ο Αμπρίνες και άλλοι.

Είναι ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ και μπορεί να φανεί πολύ επικίνδυνη. Πρέπει αμυντικά να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, ώστε να την περιορίσουμε».

«Πάντα τα ματς ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες είναι ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι τόσο κομβικό. Αν για παράδειγμα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα και χάσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς, τότε δεν θα έχουμε μπει στα πλέι οφ. Είναι απλώς ένα από τα 34 παιχνίδια της κανονικής περιόδου