Μίροτιτς: «Γελάω με την Marca»

Καυστικός ήταν σε σχόλιό του για δημοσίευμα της Marca σχετικά με τις σχέσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα με τον προπονητή της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Μίροτιτς: «Γελάω με την Marca»

Η εφημερίδα που είναι φιλική προς την Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα ανυπόγραφο θέμα ότι κάποιοι παίκτες έχουν κακές σχέσεις με τον προπονητή τους.

Ο Μίροτιτς σχολιάζοντας το δημοσίευμα ανέφερε:

«Καταρχήν, το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι γελάω! Οι παίκτες, οι προπονητές και οι οπαδοί είμαστε πιο κοντά από ποτέ, πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, βρισκόμαστε στο σημείο που θέλαμε και από τους 13 αγώνες έχουμε κερδίσει τους δέκα.

Υπάρχουν άνθρωποι με κακία και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί. Θέλουν να μας γκρεμίσουν, γι' αυτό διαδίδουν τέτοιες φήμες. Μιλούν για εμάς άσχημα και μας κοιτάζουν αρνητικά. Φυσικά μπορεί ο κάθε ένας να γράψει ό,τι θέλει, αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να προσπεράσουμε τέτοια δημοσιεύματα και να ελέγξουμε όσα μπορούμε να εξέγξουμε στο παρκέ. Αυτό κάνουμε. Ξέρω ότι κάποιοι έχουν τρελαθεί επειδή ήρθα στη Μπαρτσελόνα, δεν το έχουν και δεν πρόκειται να το ξεπεράσουν. Δεν θα πω περισσότερα, διότι πρόκειται για ζωές άλλων, σίγουρα όμως με ενοχλεί. Εμείς πρέπει να διασκεδάσουμε και αυτό κάνουμε, είμαι χαρούμενος όπως όλοι και ξέρω ότι ωριμάζουμε σαν ομάδα».