Ριντ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

Δηλώσεις έκανε ο Γουίλι Ριντ για τον αγώνα της Πέμπτης(7/11) με την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ.

Ριντ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη(7/11) την Εφές για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague και ο Γουίλι Ριντ μίλησε για τον αγώνα στην media day της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το σημαντικό είναι να προστατέψουμε την μπάλα, να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε παραπάνω κατοχές και θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκης.

Για μένα δεν υπάρχει κατάσταση! Μόλις ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν ήδη σε μία συγκεκριμένη κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος. Σιγά - σιγά θα πάρω πιο πολλά λεπτά. Δουλεύω με την ομάδα και θα δείτε το παιχνίδι μου.

Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Πρέπει να έχω υπομονή, είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή μου.

Η ήττα από την Μακάμπι δεν μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτό δεν φάνηκε κόντρα στην Μακάμπι αλλά ελπίζω να το δείτε στο ματς με την Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό»