Κεμζούρα: «Πρέπει να αντιδράσουμε μέσα στο παρκέ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης (7/11) με την Εφές για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Κεμζούρα: «Πρέπει να αντιδράσουμε μέσα στο παρκέ»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα στην media day της ομάδας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (7/11) με την Εφές στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όπλα της Εφές:

«Είναι μια από της πιο καλές ομάδες επιθετικά και ποιοτικά. Έχουν πολύ ποιοτικά γκαρντ, πρέπει να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε, έχουν ταλέντο, πρέπει να τους δυσκολέψουμε την ζωή. Επιθετικά πρέπει να έχουμε συνέπεια, όχι όπως στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι, να παίξουμε καλό μπάσκετ»


Για τους καινούργιους παίκτες των ερυθρόλευκων Τέιλορ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ:

«Γίνονται καλύτεροι, μπαίνουν στην ομάδα, τα πάνε καλά, δεν είναι εκεί που πρέπει, θέλουν χρόνο, αλλά θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν παραπάνω από το πρώτο παιχνίδι».

Για τον εγωισμό των παικτών του:

«Πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργήσει ο εγωισμός των παικτών. Πρέπει να παίζουμε στο 100%, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αφού αποτύχαμε στο προηγούμενο ματς και απογοητεύσαμε τον κόσμος. Τέλος στα λόγια, πρέπει να δείξουμε αντίδραση στο παρκέ»

Για τον δανεισμό του Ίθαν Χαπ στην Κρεμόνα:

«Ο Χαπ είναι νέος και ξεχωριστός, είναι δύσκολο να βρει χρόνο ειδικά τώρα. Δούλευε σκληρά και αποφασίσαμε και για τις δύο πλευρές ότι θα είναι το καλύτερο για εκείνον. Θα τον κοιτάμε, αλλά έπρεπε να πάρει χρόνο, αφού δεν υπάρχει και το πρωτάθλημα και μόνο οι προπονήσεις δεν τον βοηθούν»

Για τους τραυματισμούς του Αντώνη Κόνιαρη και του Κώστα Παπανικολάου:

«Ο Παπανικολάου καλυτερεύει κάθε ημέρα, δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, ο Κόνιαρης προπονήθηκε χθες, όλα πήγαν καλά, θα είναι στην 12άδα».