Έτσι «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό ο Ντόνσιτς (vid)

Δείτε τη φάση για την οποία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ και έστειλε τον Παναθηναϊκό αντί για το Βελιγράδι στην Αθήνα.

Έτσι «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό ο Ντόνσιτς (vid)

Ο χρόνος τελείωνε για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά να βγει μπροστά στο σκορ. Ήταν το σημείο στο οποίο πίεζε τους Μαδριλένους όμως ο Λούκα Ντόνσιτς είχε διαφορετική άποψη.

Με τα 24 δευτερόλεπτα να συμπληρώνεται και υπό τον κίνδυνο να του μείνει η μπάλα στα χέρια, σηκώθηκε, χωρίς να έχει καλή ισορροπία, κοίταξε το καλάθι και πέταξε τη μπάλα. Μάλλον με κίνηση απελπισίας έμοιαζε αλλά αποδείχθηκε αρκετή για να στείλει τη Ρεάλ στο Βελιγράδι. Με βασανιστικό τρόπο για τους «πράσινους», έστειλε τη μπάλα πρώτα στο ταμπλό και μετά στο καλάθι. Το γήπεδο πήρε... φωτιά, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορούσε να το πιστέψει όπως άλλωστε και οι παίκτες του.

Το παραδέχθηκε άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είπε μεταξύ άλλων: «Την τελευταία περίοδο επιστρέψαμε και είχαμε ευκαιρία, αλλά το τρίποντο του Ντόντσιτς μας σκότωσε».

Δείτε πως ο Λούκα Ντόνσιτς «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό: