Σφαιρόπουλος: «Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν οι Αγγελόπουλοι, θέλει χρόνο ο Ολυμπιακός»

Την απόφαση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να αποσύρουν την ομάδα από τη Basket League επικρότησε εμμέσως πλην σαφώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τι είπε για την αγωνιστική εικόνα και το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν οι Αγγελόπουλοι, θέλει χρόνο ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνος με την απόφαση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου περί αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Basket League εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο προπονητής της Μακάμπι επικρότησε εμμέσως πλην σαφώς τη μη συμμετοχή των Πειραιωτών στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντήσω. Το μόνο που θα πω είναι ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που με τίμησαν και όλους τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν τόσο θερμά. Το χειροκρότημα του κόσμου είναι πολύ σημαντικό γιατί αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε, όχι εγώ αλλά όλοι μαζί, αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, είπε: «Πρέπει να στηριχτεί η ομάδα από όλους. Μου άρεσε που ο κόσμος φώναζε υπέρ της ομάδας ακόμη κι όταν η διαφορά ξέφυγε. Ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα αρχή με νέους παίκτες, δεν γίνεται να φτιάξεις ένα ισχυρό σύνολο από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο και υπομονή.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως χρειάζεται χρόνος. Όταν θα προσαρμοστούν με τον χρόνο και τις προπονήσεις οι νέοι παίκτες, θα βελτιώνεται η ομάδα. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει υλικό, χρειάζεται να βρει ρόλους και χημεία. Όταν το καταφέρει θα ανέβει η απόδοσή του και θα δούμε παιχνίδια όπως στην Μόσχα».