Μπλακ: «Παίζουμε με την παλιά ομάδα του κόουτς, αλλά θέλω να νικήσουμε»

Ο Αμερικανός ψηλός παρευρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του και τόνισε μεταξύ άλλων πως παρά το γεγονός ότι θα είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι για τον προπονητή του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν νίκη. 

Μπλακ: «Παίζουμε με την παλιά ομάδα του κόουτς, αλλά θέλω να νικήσουμε»

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, ο ένας από τους δύο ψηλούς των ισραηλινών, ο Ταρίκ Μπλακ, μίλησε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου (31/10), τονίζοντας πως θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να δείξουν ένα ομαδικό πρόσωπο ώστε να καταφέρουν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Επίσης, ο Αμερικανός δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής του θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στο γήπεδο της, λέγοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να «αποδράσουν» με την νίκη από το ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με επαφές, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε όσα πρέπει. Αν παίξουμε ομαδικά και εκτελέσουμε το πλάνο μας, θα κάνουμε πιο εύκολη ο ένας τη δουλειά του άλλου. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Θέλουμε πάντα τη νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών.


Τους αντιμετωπίσαμε πέρσι δυο φορές. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η παλιά ομάδα του κόουτς, αλλά θέλουμε να τη νικήσουμε. Δεν θέλουμε να αγχωθούμε ή κάτι τέτοιο. Θέλουμε μόνο να απολαύσουμε το μπάσκετ που θα παίξουμε»