Κεμζούρα: «Το καλύτερο μας παιχνίδι, μέχρι το επόμενο»

O Kεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στη δυναμική της Μακάμπι στην άμυνα και επεσήμανε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη ΤΣΣΚΑ ήταν το καλύτερο, μέχρι το επόμενο!

Κεμζούρα: «Το καλύτερο μας παιχνίδι, μέχρι το επόμενο»

Κατά τη διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε τα εξής για το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι στο ΣΕΦ την Παρασκευή (1/11, 21:30).

Ο Λιθουανός τεχνικός σχολίασε τα εξής: «H Mακάμπι έχει παίξει εξαιρετικά στα τελευταία ματς, έχει πάρει μεγάλες νίκες. Παίζουν εξαιρετική άμυνα, και από εκεί βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση. Πιέζουν αρκετά πάνω στη μπάλα, διαθέτουν τους καλύτερους... κλέφτες στη διοργάνωση. Είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι Κάσπι, Γουόλτερς και Γουίλμπεκιν, έχουν μεγάλη ικανότητα στο σκορ. Επιτίθεται αρκετά μέσα στο "ζωγραφιστό" και πρέπει να δώσουμε προσοχή».

Για τη σύγκριση του αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ με εκείνον κόντρα στη Μακάμπι, δήλωσε: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Είμαστε καλά πνευματικά. Πρέπει να είμαστε υγιείς. Πάντα πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στη ΤΣΣΚΑ, αλλά σίγουρα ήταν το καλύτερο ματς που κάναμε από την αρχή της σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για το "διπλό" στη Μόσχα, αλλά έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι το επόμενο.

Για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, είπε: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα για Παπανικολάου, θα μάθουμε αργότερα για την κατάσταση του».

Για το γεγονός πως υπάρχει διάθεση να γεμίσει το ΣΕΦ: «Είναι σπουδαίο αυτό, το εκτιμάμε. Σας περιμένουμε στο γήπεδο! Θέλουμε τη στήριξη σας, όχι μόνο στο καλά, αλλά και στα δύσκολα».