Τζόνσον: «Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις της ομάδας»

Ο Ουέσλι Τζόνσον βρέθηκε εκπροσώπησε και εκείνος μαζί με τον προπονητή του τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Εφές.

Τζόνσον: «Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις της ομάδας»

Ο Ουέσλι Τζόνσον εκπροσώπησε του συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μίλησε τόσο για το σημερινό ματς με αντίπαλο την Εφές (31/10, 21:00) όσο και για εκείνο της 5ης αγωνιστικής στην Ρωσία εναντίον της Χίμκι.

Ο Αμερικανός δήλωσε αρχικά: «Είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει μέσω της άμυνας πρέπει να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας».

Σε ερώτηση σχετικά με το πότε θεωρεί πως θα έχει προσαρμοστεί 100% στις νέες συνθήκες της καριέρας του, απάντησε πως: «Όσο περνάει ο καιρός, τόσο προσαρμόζομαι στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού και τις απαιτήσεις της ομάδας».

Αναφορικά με τα πλάνα του Παναθηναϊκού για συγκεκριμένους παίκτες της τουρκικής ομάδας, σχολίασε: «Είναι μια πραγματική ομάδα. Γνωρίζω τον Σέιν (Λάρκιν), ο οποίος φέρνει σε ισορροπία την ομάδα. Δεν έχουμε εστιάσει σε έναν παίκτη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι με τη Χίμκι το έχασαν οι «πράσινοι» ή το κέρδισαν οι Ρώσοι, απάντησε πως: «Πετύχανε μερικά μεγάλα σουτ, αλλά θεωρώ πως εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε και χάσαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς».