Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ, οι δύο νέοι παίκτες και ο τρίτος που ίσως έρθει

Ο Ολυμπιακός δίνει στη Μόσχα αύριο το τελευταίο του παιχνίδι με το υπάρχον ρόστερ και έπειτα επιστρέφει στην Αθήνα όπου θα τον περιμένουν οι δύο νέοι παίκτες του. 

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ, οι δύο νέοι παίκτες και ο τρίτος που ίσως έρθει

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αύριο, 30/10 δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, το εμπόδιο της οποίας θα κληθούν να ξεπεράσουν σε μια δύσκολη φάση της φετινής χρονιάς.

Η ομάδα που «χτίστηκε» το καλοκαίρι δείχνει αδύναμη να κυνηγήσει τη συμμετοχή της στα Playoffs και για τον λόγο αυτό αποκτήθηκαν οι Ριντ και Ρότσεστι οι οποίοι στις πρώτες τους δηλώσεις φάνηκαν διψασμένοι για μπάσκετ.

Και αν ο Ριντ δεν έχει κατανοήσει ακόμα πλήρως τι εστί Ολυμπιακός, ο Ρότσεστι από τις χθεσινές του δηλώσεις φάνηκε να γνωρίζει ακόμα το πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις στην Αθήνα τόνισε ότι στην Ευρώπη κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι έχει απόλυτη γνώση των συνθηκών στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα θηρίο. Πληγωμένο μεν, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να σηκωθεί και να δείξει τα δόντια του. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αντίπαλοι πρέπει να φοβούνται περισσότερο, καθώς η ώρα που θα ξυπνήσει η ομάδα θα είναι δύσκολη για τους αντιπάλους της και ο Ολυμπιακός δείχνει να ξυπνά μετά τα απανωτά λάθη των τελευταίων μηνών.

Αν, δε, γίνουν και πράξεις τα λόγια του Κεμζούρα (πάνω - κάτω άφησε παράθυρο και για νέα μεταγραφή) τότε ο Ολυμπιακός βάζει νέες βάσεις για τη σεζόν. Όμως μέχρι να συμβεί αυτό χρειάζεται λιγάκι ακόμα υπομονή. Ας μπουν στην ομάδα πρώτα οι δύο νέοι παίκτες και θα έρθει και η περαιτέρω ενίσχυση...