Γιάνις Τίμα: «Άλλη ομάδα μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός»

Ο φόργουορντ της Χίμκι και πρώην άσος του Ολυμπιακού σχολίασε το αυριανό (29/10, 19.00) ματς της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Γιάνις Τίμα: «Άλλη ομάδα μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός»

Η Χίμκι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (29/10, 19.00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague και αντίπαλος των «πρασίνων» θα τεθεί ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Γιάνις Τίμα.

Ο Λετονός πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, επισημαίνοντας τα εκ διαμέτρου διαφορετικά πρόσωπα που δείχνει ο ΠΑΟ στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια του.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες αλλαγές, έχει νέο προπονητή και κάποιους νέους παίκτες, αλλά το αγωνιστικό τους στυλ έχει παραμείνει περίπου το ίδιο. Παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδια ομάδα εντός κι εκτός έδρας, καθώς η μεγάλη του δύναμη είναι το ΟΑΚΑ».

Και πρόσθεσε ο Τίμα: «Η σεζόν άρχισε μόλις και όλες οι ομάδες προσπαθούν να αποκτήσουν χημεία, άρα καμία ακόμη δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Κι εμείς ακόμη δεν έχουμε κάνει προπόνηση πλήρεις, οπότε ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει το συντομότερο δυνατό».