Πεδουλάκης: «Δύσκολη αποστολή με Χίμκι, είμαστε στο σωστό δρόμο!»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει της εξόδου στη Μόσχα την Τρίτη (29/10, 19.00) για το ματς με τη Χίμκι.

Πεδουλάκης: «Δύσκολη αποστολή με Χίμκι, είμαστε στο σωστό δρόμο!»

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού την Τρίτη (29/10, 19.00) στην έδρα της Χίμκι, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Αργύρης Πεδουλάκης, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για τη Μόσχα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», που δεν υπολογίζει για μία ακόμη φορά τον Νίκο Παππά (ταλαιπωρείται από θλάση), δεν έκρυψε ότι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση:

«Όντως πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή για μας. Η Χίμκι είναι καλή ομάδα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα, διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ζενίτ στη διοργάνωση.

Έχει μεγαλύτερη αθλητικότητα φέτος, ενώ διαθέτει και παίκτες που σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου. Μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις».

Και πρόσθεσε ο Πεδουλάκης: «Θεωρώ πως και στα δύο εκτός έδρας ματς που δώσαμε ήμασταν κοντά στην επιτυχία. Είχαμε τον έλεγχο και στα δύο και θεωρώ πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για τους αγώνες που θα δίνουμε μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η Χίμκι είναι μια ομάδα που ανεβάζει το ρυθμό, πιέζει σε όλο το γήπεδο και σίγουρα το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά που δώσαμε με Βιλερμπάν και Ζενίτ».