Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ρότσεστι, εξετάζεται κι άλλος Αμερικάνος

Ο Ολυμπιακός πετάει σήμερα το απόγευμα για την Μόσχα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, ενώ παράλληλα στην Ελλάδα φτάνει ο Τέιλορ Ροτσέστι. 

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ρότσεστι, εξετάζεται κι άλλος Αμερικάνος

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανασύνταξης και προσπαθούν να ανακάμψουν από το κακό ξεκίνημα στη φετινή Euroleague.

Σε αυτή τους την προσπάθεια σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι. Οι δύο Αμερικάνοι είναι οι προσθήκες που έκρινε ο Κεστούτις Κεμζούρα ότι έπρεπε να γίνουν στο ρόστερ και άπαντες στο λιμάνι του Πειραιά ελπίζουν να προσφέρουν όσο πιο άμεσα γίνεται προκειμένου να μη χαθεί περισσότερο έδαφος στη μάχη της Euroleague.

Ο Ριντ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, 27/10 και έδειξε ότι ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται από αυτόν ο Ολυμπιακό. Ο σέντερ από τις ΗΠΑ αναμένεται να δώσει δύναμη και ενέργεια κάτω από το καλάθι, ενώ θα δώσει στους γκαρντ του Ολυμπιακού την άνεση να συνεργάζονται στα πικ εντ ρολ.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει το απόγευμα και ο Τέιλορ Ρότσετσι. Ο παίκτης που θα αναλάβει να συμμαζέψει λίγο το παιχνίδι της ομάδας και να αξιοποιήσει τόσο τις επιθετικές του αρετές, όσο και των συμπαικτών του. Ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα απόψε, 28/10 στις 21.55.

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.30 θα πετάξει για τη Μόσχα προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος σε δύο μέρες με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. Οι παίκτες του Κεμζούρα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτός θα ίσως και να είναι ο τελευταίος αγώνας για τον Μπάλντγουιν ο οποίος έχει απογοητεύσει με την μέχρι τώρα απόδοσή του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και για άλλους παίκτες, πράγμα που θα εξαρτηθεί από τις εισηγήσεις του προπονητή.

Σε περίπτωση αποδέσμευσης και άλλου παίκτη, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για μια ακόμα προσθήκη. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν λύσεις. Ένα από αυτά είναι και του Άαρον Τζάκσον. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη επαφή. Ο παίκτης αγωνίζεται στην Κίνα, όμως η προοπτική της Euroleague τον ενδιαφέρει. Αν έρθει μια καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό σίγουρα θα την βάλει στο μικροσκόπιο ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν όχι σε μια τόσο ποιοτική προσθήκη.

Όλα αυτά όμως όπως σας γράψαμε παραπάνω θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες, οπότε δεν θα πρέπει κανείς να βιάζεται, αν και ο χρόνος πλέον δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού...