Oλυμπιακός: Την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας (28/10) με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα για το παιχνίδι κόντρα στη ΤΣΣΚΑ. 

Oλυμπιακός: Την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα

Έρχεται η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν για τον Ολυμπιακό στην EuroLeague. Δηλαδή, η εβδομάδα που θα έχει διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση και οι Πειραιώτες καλούνται να δείξουν τα αντανακλαστικά τους, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα.

Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ επί ρωσικού εδάφους (η οποία έχασε με τραυματισμό του Γουίλ Κλάιμπερν), ενώ την Παρασκευή θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα, το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να διευκολυνθούν και οι πρωταγωνιστές στο ταξίδι τους. Συνήθως η ομάδα αναχωρούσε μία μέρα πριν το εκάστοτε ματς, αλλά τώρα αποφασίστηκε να ταξιδέψει δύο μέρες πριν.

Όπως έχουμε αναφέρει, στην αποστολή για την Μόσχα δεν θα βρίσκονται οι Τέιλορ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ και το πιθανότερο είναι πως θα δώσουν το "παρών" στο ματς κόντρα στη Μακάμπι.