Τόμιτς: Μας στοίχισαν οι τραυματισμοί, συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις

Οι τραυματισμοί και το γεγονός ότι η Ζαλγκίρις εμφανίστηκε πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό στη σειρά των αγώνων τους στα playoffs ήταν κατά τον Μίλαν Τόμιτς το «κλειδί» του αποκλεισμού για τη Ζαλγκίρις.

Τόμιτς: Μας στοίχισαν οι τραυματισμοί, συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις

«Σίγουρα η ενέργεια και η διάρκεια σε μια σειρά παιχνιδιών είναι σημαντική. Δεν έχουμε πει μέχρι τώρα δικαιολογίες για τραυματισμούς κλπ. Ο Μιλουτίνοφ πάλι χτύπησε σήμερα. Προσπαθούμε να βάλουμε τα τριάρια στο «4» και τα τεσσάρια στο 5. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε δύο παιχνίδια στην Ελλάδα (Λαύριο και Πανιώνιο) ως δοκιμές, όμως δεν μας έκατσε», είπε αρχικά ο Τόμιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Ζαλγκίρις:

«Στη σειρά κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ενέργεια, είχαν διάρκεια και ήταν καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις.

Ήταν ευκαιρία να πάμε στο Βελιγράδι, σε ένα πολύ φιλικό κοινό για εμάς. Δεν πειράζει, τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο Final Four.

Ως επαγγελματίες και ως προπονητές και παίκτες είναι η ευθύνη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκωθούμε και να δουλέψουμε μέχρι να τελειώσει και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Αυτό θα κάνουμε».

Τέλος, για τους ξένους και την προσφορά τους τη φετινή χρονιά είπε: «Δε θα μπω στη διαδικασία αυτή, η ομάδα είναι ομάδα. Όλοι προσπαθούσαν και όλοι θα προσπαθήσουν στη συνέχεια. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος».