Ολυμπιακός: Αφίξεις και αποχωρήσεις

Έρχονται στον Ολυμπιακό οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι, αποχωρεί ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν, όλα ανοιχτά για τους Όγκουστιν Ρούμπιτ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. 

Ολυμπιακός: Αφίξεις και αποχωρήσεις

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ, όσο και με τον έμπειρο γκαρντ, Τέιλορ Ρότσεστι.

Δύο παίκτες που χρειαζόταν το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Πλέον, βρήκε στα πρόσωπα τους, έναν δυναμικό αθλητικό σέντερ με μεγάλο κορμί, αλλά και έναν σπουδαίο περιφερειακό, με δεδομένη έφεση σε σκορ και δημιουργία.

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ενδέχεται και να μην αποχωρήσει κανένας μπασκετμπολίστας από το ρόστερ, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως η αποχώρηση του Γουέιντ Μπόλντγουϊν είναι ειλλημένη απόφαση. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο ρόστερ, ενώ και ο ίδιος δεν δείχνει να είναι ευχαριστημένος στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ έχει δυνατότητες στην επίθεση, αλλά εμφανείς αδυναμίες στην άμυνα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον επιθυμητό βαθμό στη θέση "5". Άλλωστε, η κύρια θέση του είναι στο "4". Οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες.

Στη... λίστα με τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση έχει μπει και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι. Αν αποχωρήσει, τότε στο "4" θα... ανέβει ο Σάσα Βεζένκοφ.

Όσον αφορά τους Γουίλ Τσέρι και Ίθαν Χαπ, οι οποίοι έχουν και χαμηλό κασέ, υπάρχει η άποψη πως η παρουσία τους είναι ικανοποιητική για τον ρόλο των συμπληρωματικών παικτών. Σε αντίθεση με τους προαναφερόμενους, οι οποίοι αποκτήθηκαν για να έχουν κυρίως πρωταγωνιστικό ρόλο.