Κεμζούρα: «Ριμπάουντ και Σενγκέλια μας... σκότωσαν»

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στην τραγική εικόνα του Ολυμπιακού στα ριμπάουντ, όπως και στη... ζημιά που έκανε ο Τόρνικε Σενγκέλια. 

Κεμζούρα: «Ριμπάουντ και Σενγκέλια μας... σκότωσαν»

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Κεστούτις Κεμζούρα είπε: "Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια. Κέρδισε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά η προσπάθεια δεν είναι αρκετή. Δεν μπορείς να περιμένεις καλύτερο αποτέλεσμα όταν παίζεις τόσο soft κόντρα σε μια τέτοια ομάδα στην Ευρωλίγκα. Πρώτα από όλα είναι τα ριμπάουντ, 51-31.

Αυτό είναι το θέμα. Μάζεψαν 30 στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς είχαμε κάποια καλά αμυντικά διαστήματα, όμως, παρότι είχαμε πλάνο τους δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες και σε κάποιες σκόραραν τρίποντα. Είναι αδύνατο να κερδίσεις το παιχνίδι όταν είναι τέτοια η διαφορά των ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά, όμως, ο Σενγκέλια μας σκότωσε.

Ήμασταν πολύ soft στο ένας εναντίον ενός. Είναι σπουδαίος παίκτης, όμως, και εμείς τον αφήσαμε να σκοράρει εύκολα, χωρίς αντίσταση. Επίσης, όταν σκοράρεις 66 πόντους είναι δύσκολο να κερδίσεις. Μας πίεσαν πολύ στην άμυνα και εμείς δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Δεν πατήσαμε στο ζωγραφιστό και κάποιες στιγμές δεν πήγαμε σε καλές επιλογές".