Κούζμιτς: «Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψω τόσο γρήγορα» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα ο Όγκνιεν Κούζμιτς δήλωσε χαρούμενος για την ταχύτατη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Κούζμιτς: «Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψω τόσο γρήγορα» (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να ηττήθηκε για την 4η αγωνιστική της Euroleague από την Μπαρτσελόνα με 65-73 ωστόσο ο άσος των Σέρβων Όγκνιεν Κούζμιτς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 14 Ιουλίου, και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας. Ο Κούζμιτς μάλιστα δήλωσε πως είναι σπουδαία υπόθεση για τον ίδιο που γύρισε σε διάστημα μόλις 3,5 μηνών, αφού κανείς δεν το περίμενε.

Ερυθρός Αστέρας: Ο Κούζμιτς στη δωδεκάδα για πρώτη φορά μετά το τροχαίο (pic)

Συγκεκριμένα είπε:

«Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψω μετά από 3,5 μήνες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μένα και την ομάδα. Χαίρομαι που γύρισα και σίγουρα θα νιώθω καλύτερα παίζοντας. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Ήταν κάτι φανταστικό να σε υποδέχονται έτσι μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε κερδίσει, ξέρω ότι θα χρειαστώ χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να επιστρέψω στην επιθυμητή κατάσταση».

Να θύμισουμε ότι ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε για περίπου 3 λεπτά σκοράροντας 2 πόντους.

Η επιστροφή του Κούζμιτς στο παρκέ: