Περάσοβιτς: «Είναι ο ίδιος Ολυμπιακός και ας δείχνει αλλαγμένος...»

Ο προπονητής της Μπασκόνια μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων πως παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καινούργιους παίκτες, παραμένει ίδιος και αναλλοίωτος σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Περάσοβιτς: «Είναι ο ίδιος Ολυμπιακός και ας δείχνει αλλαγμένος...»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (25/10, 22:00) του Ολυμπιακού με την ομάδα του, Μπασκόνια, παρευρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παραμένει αναλλοίωτος, ενώ μίλησε και για τους αρκετούς Αμερικανούς που ήρθαν στο «Λιμάνι» το περασμένο καλοκαίρι.

Μπασκόνια: Αμφίβολος ο Χένρι και άλλοι δυο πριν τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος. Είναι αυτός που παίζει δυνατά και δεν τα παρατά ποτέ. Ξεχωρίζουν οι Έλληνες Πρίντεζης, Σπανούλης, Παπανικολάου κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μεν Σέρβος, αλλά παίζει στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Έχει πολλούς καινούριους Αμερικανούς στο ρόστερ, ενώ μπορεί να υπογράψει κι άλλους».

Όσον αφορά το ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα την φετινή σεζόν, ο Περάσοβιτς ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα πως δεν παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την Euroleague και δεν υστερεί σε πρόσωπα και ποιότητα. Δεν έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Σκληρή άμυνα, η μπάλα στον Σπανούλη, παιχνίδι στο low post με τον Πρίντεζη ή pick and roll με τον Σπανούλη, ενώ υπάρχει κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος από τους καλύτερους ψηλούς στην Euroleague και το μέλλον του είναι στο ΝΒΑ».

Ο Κροάτης τεχνικός έκλεισε τονίζοντας: «Η δεύτερη πεντάδα θα κρίνει πολλά. Η δική τους αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από Αμερικανούς, άλλους άγνωστους στο ευρύ κοινό κι άλλους όχι, όπως ο Μπράντον Πολ. Ο καθένας τους διαθέτει ποιότητα, αλλά τους είναι δύσκολο ακόμα να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένο ρόλο».