Μίλαν Τόμιτς: «Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Γιάννη και στην Μακάμπι»

Ο Μίλαν Τόμιτς, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μακάμπι συνεχάρη τον πρώην συνάδελφο του στον Ολυμπιακό αλλά και φίλο του, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μίλαν Τόμιτς: «Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Γιάννη και στην Μακάμπι»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πήρε την θεωρητικά εύκολη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς με 84-69, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας 84-69: Ο Σφαιρόπουλος κέρδισε τον Τόμιτς (vid)

Ο Τόμιτς λοιπόν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, σε δηλώσεις του, συνεχάρη τον πρώην συνάδελφο του στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και τον πολύ καλό του φίλο, Γιάννη Σφαιρόπουλο, για την ομάδα που έχει καταφέρει να κτίσει σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ δεν ξέχασε να δώσει τα εύσημα και στους ίδιους τους παίκτες του, οι οποίοι μέχρι την περίοδο «πάταγαν» πολύ καλά πάνω στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ερυθρού: «Συγχαρητήρια στη Μακάμπι και τον καλό μου φίλο, Γιάννη. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο ματς και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει πολύ στο ανοιχτό γήπεδο. Όμως βελτιώσαμε την άμυνά μας και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Στο φινάλε είχαμε ένα ελεύθερο σουτ για τη νίκη, αλλά αστοχήσαμε και στην παράταση ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε χωρίς τον Γκιστ που τραυματίστηκε και τον Φαγέ που αποβλήθηκε με πέντε φάουλ. Θέλω πάντως να συγχαρώ την ομάδα μου που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έφτασε τόσο κοντά στη νίκη».