Κόνιαρης: «Να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση»

Ο άσος του Ολυμπιακού Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε για το παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (18/10, 21:30) πως η ομάδα θέλει να βάλει και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση και δουλεύει σκληρά για αυτό.

Κόνιαρης: «Να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση»

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο ΣΕΦ και το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (18/10, 21:30) για την 3η αγωνιστική της Euroleague σύμφωνα και με τον Αντώνη Κόνιαρη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ δήλωσε την κάμερα της NOVA μεταξύ άλλων, πως κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι και ένας τελικός και πως οι παίκτες θέλουν πολύ να κερδίσουν για να ξαναβάλουν στην εξίσωση και τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Κόνιαρη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε εβδομάδα είναι τελικός. Παίζουμε μέσα στην έδρας μας και θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση και δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η εβδομάδα κύλησε ακριβώς όπως και η προηγούμενη. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Οι προπονήσεις είναι ίδιες, το ίδιο δυναμικές, έχουμε βάλει κάποια πράγματα για τον αγώνα και προσπαθούμε κάθε μέρα να τα πετύχουμε.

Η Ζενίτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από την Βαλένθια στον τρόπο παιχνιδιού, παίζει πιο σκληρά. Νομίζω εμείς θα εμφανιστούμε έτοιμοι και σε θέμα ενέργειας και σε θέμα δύναμης και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι».