Πάντερ: «Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ζενίτ, στο ΣΕΦ (18/10, 21:30), για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Πάντερ: «Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε στην κάμερα της Nova πως δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα, προσθέτοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους.

Επίσης μίλησε και για την μετάβαση του στην Euroleague από το Basketball Champions League που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πάντερ συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πριν μπεις στο παρκέ, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε σωστά την δουλειά μας για να πάρουμε τη νίκη.

Μας ταιριάζει να παίζουμε με συνεργασίες μέσα από pick n’ roll. Όταν έχεις καταφέρει να νικήσεις ένα παιχνίδι εύκολα, δεν αλλάζεις το πλάνο. Όπως σου είπα, μας βολεύει αυτό το στιλ, βρίσκουμε σουτ. Πρέπει πάντως να εκτελούμε σωστά όλα τα πλάνα.

Η μετάβαση είναι εύκολη για μένα. Παίζω μπάσκετ, έχω τις ίδιες ρουτίνες. Είναι όλα καλά, δεν παραπονιέμαι. Η Euroleague είναι εξαιρετική διοργάνωση».