EuroLeague: Οι διαιτητές του Ολυμπιακός - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Δείτε τους 3 διαιτητές που ορίστηκαν από την EuroLeague να «σφυρίξουν» τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζενίτ (18/10, 21:30, Novasports 1) στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

EuroLeague: Οι διαιτητές του Ολυμπιακός - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Ο Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία), ο Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και ο Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), είναι οι τρεις διαιτητές που εμπιστεύτηκε η διοργανώτρια αρχή EuroLeague για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (18/10, 21:30, Novasports 1), στο ΣΕΦ και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο πρώτος είχε «σφυρίξει» στις δύο περσινές εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού με Αρμάνι Μιλάνο (66-57) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (69-65) αντίστοιχα.

Ο δεύτερος θα διαιτητεύσει τον πρώτο του αγώνα για την φετινή σεζόν, ενώ την περασμένη δεν είχε οριστεί σε κανέναν αγώνα της ομάδας του Πειραιά.

Τέλος, ο τρίτος έχει ήδη βρεθεί σε έναν αγώνα της φετινής σεζόν, συγκεκριμένα στο ΤΣΣΚΑ-Μπάγερν το οποίο έληξε 79-58 υπέρ της ρωσικής ομάδας, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε οριστεί και στις δύο εντός έδρας νίκες των «ερυθρόλευκων» με Μπασκόνια (91-87) και Μακάμπι (88-80).