Ο Πρίντεζης πονάει και είναι αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Ο Γιώργος Πρίντεζης έμεινε εκτός προπόνησης, πονάει ακόμη από την επέμβαση, είναι εκτός ρυθμού και η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη. 

Ο Πρίντεζης πονάει και είναι αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας, λίγο πριν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έχει ακόμη ενοχλήσεις ύστερα από εκείνη την επέμβαση που έκανε στα δάχτυλα του ποδιού του και η κατάσταση του δείχνει να επιδεινώνεται καθώς η πληγή δεν έχει επουλωθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που έμεινε εκτός, καθώς χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση.

Παίζει με ενέσεις, αλλά έχει ακόμη πόνους, ενώ παράλληλα έχει απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις των "ερυθρολεύκων". Όλα αυτά είναι λογικό να τον έχουν επηρεάσει, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει κακή εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις στο τρίτο ματς, μένοντας (δικαιολογημένα) μακριά από τον καλό και σπουδαίο εαυτό του. Τέλειωσε το ματς έχοντας μόλις 3 πόντους, με 1/10 σουτ, όντας... αγνώριστος και φανερά εκτός ρυθμού.

Ανήμερα της αναμέτρησης θα δοκιμάσει το πόδι του και το ενδεχόμενο συμμετοχής του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η παρουσία του στο ερχόμενο "do or die" παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη και το ρεπορτάζ αναφέρει πως δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών".

Είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες έχουν σταθεί άτυχοι στη σειρά με τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς δεν έχουν μπορέσει να έχουν απόλυτα υγιή και σε ετοιμότητα έναν εκ των κορυφαίων παικτών τους, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο σημείο αναφοράς τους μέσα στην ρακέτα.