Πού διασκέδασαν Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου μετά τη νίκη επί της Βαλένθια (pic, vid)

Μετά τη νίκη (89-63) επί της Βαλένθια, οι Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο.

Πού διασκέδασαν Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου μετά τη νίκη επί της Βαλένθια (pic, vid)

Οι Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης πήραν σχετική άδεια από τον Κεστούτις Κεμζούρα και διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Διαβάζουμε στην ενημέρωση του κέντρου:

«Ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα!

Το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης με τους συμπαίκτες του Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αντώνη Κόνιαρη, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA, μετά τη νίκη τους επί της Βαλένθια, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής!

Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, ο Dj Kas , οι Mc Mario & Tony».

Δείτε φωτογραφία των ερυθρόλευκων στο κέντρο

Δείτε τον Αργυρό να τραγουδά το σουξέ του «Ξημερώματα»