Μια εξήγηση για την τρομερή φυσική κατάσταση της Ζαλγκίρις...

Ίσως να υπάρχει εξήγηση για την τρομερή φυσική κατάσταση της  Ζαλγκίρις Κάουνας στα ματς με τον Ολυμπιακό...

Μια εξήγηση για την τρομερή φυσική κατάσταση της Ζαλγκίρις...

Ο λιθουανικός σύλλογος έχει συνάψει συνεργασία με το μεγαλύτερο διαγνωστικό ερευνητικό κέντρο της Βαλτικής. Το εργαστήριο ανέλαβε και κάνει τις εξετάσεις αίματος που είναι απαραίτητες για να αντληθούν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας των αθλητών και την ταχύτερη αποκατάσταση των τραυματισμών.

«Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες ενός σύγχρονου εργαστηρίου, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε γρήγορα και αξιόπιστα την κατάσταση της υγείας των παικτών. Με τη βοήθεια των εξετάσεων αίματος, είναι δυνατόν να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση του σώματος και τι πρέπει να αλλάξουμε για να το βελτιώσουμε. Με βάση αυτές τις μελέτες, φτιάχνουμε ένα ταχύτερο πρόγραμμα αποκατάστασης» τόνισε στην ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις ο εκπρόσωπος του εργαστηρίου.

Το πλεονέκτημα που αποκτά η Ζαλγκίρις με τη συγκεκριμένη συνεργασία είναι ότι μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος των αθλητών μέσα σε λίγα λεπτά.

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάνουμε προληπτικό έλεγχο της υγείας των αθλητών περίπου πέντε φορές, αλλά το γεγονός ότι μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος πολύ γρήγορα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με τον ρυθμό που εργάζεται η ομάδα όλο τον χρόνο και ειδικά αυτή την άνοιξη, που οι υποχρεώσεις της είναι αυξημένες» δήλωσε ο γιατρός της Ζαλγκίρις.