ΜακΛίν:''Δεν χρειάζεται πανικός''

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε σε λιθουανικά μέσα για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Ζαλγκίρις

ΜακΛίν:''Δεν χρειάζεται πανικός''

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο μετά την χθεσινή τους ήττα. Η αυριανή νίκη είναι επιτακτική με τον Τζαμέλ Μακλίν να μιλά για το πως θα πετύχουν το διπλό στο Κάουνας.

Για την αυριανή αναμέτρηση δήλωσε:

"Σε κάθε ματς έχουμε καλές πιθανότητες. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η ομάδα μας είναι πολύ έμπειρη και πέρσι είχε μία ανάλογη εμπειρία. Ήταν πίσω με 2-1 στη σειρά με την Αναντολού Εφές, αλλά προκρίθηκε στο Final Four. Γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε την τελευταία μας ευκαιρία. Αν νικήσουμε, θα έχουμε νικήσει. Αν ηττηθούμε, πρέπει τουλάχιστον να έχουμε παλέψει σκληρά. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε".

Για την κακή του εμφάνιση στο τρίτο κατά σειρά αγώνα:

"Αυτό συμβαίνει. Σε κάποια ματς παίζεις καλύτερα και σε άλλα χειρότερα. Το κλειδί είναι να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν μπορώ να σημειώσω πολλούς πόντους, τότε πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Πρέπει να να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε πως μπορούμε να ισοφαρίσουμε την σειρά, να την οδηγήσουμε σε πέμπτο παιχνίδι στην Ελλάδα και να προκριθούμε στο Final Four".

Για την καυτή έδρα των Λιθουανών:

"Η ατμόσφαιρα στο Κάουνας είναι καλή, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Αυτό μας έχει προετοιμάσει για αρκετά παιχνίδια. Πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς (σ.σ. της Ζάλγκιρις) και να είμαστε συγκεντρωμένοι".