Ολυμπιακός: Τα κεφάλια μέσα ενόψει Ζενίτ - Εξετάζονται λύσεις για ενίσχυση

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την Κυριακή 13/10 την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Ζενίτ. 

Ολυμπιακός: Τα κεφάλια μέσα ενόψει Ζενίτ - Εξετάζονται λύσεις για ενίσχυση

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Παρασκευή 17/10 την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θέλοντας να πετύχει μια ακόμα νίκη και να διατηρηθεί η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει αρκετή δουλειά και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε με εμφατικό τρόπο τη Βαλένθια, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι η συνέχεια στη διοργάνωση είναι δύσκολη και απαιτεί προσοχή και δουλειά.

Την Κυριακή η προπόνηση έγινε χωρίς απουσίες και ο κόουτς της ομάδας αφού συνεχάρη για μια ακόμα φορά τους παίκτες του, τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση.

Όλα δείχνουν ότι ο Κεμζούρα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Λιθουανός έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές με τη διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει προσθήκη ή και αντικατάσταση παίκτη. Οι διοικούντες της ΚΑΕ σε συνεννόηση με τον προπονητή αναμένεται να κινηθούν πρώτα για έναν σέντερ και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και οργανωτής.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται κάποιοι Αμερικάνοι, όμως δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν τον αγώνα με τη Ζενίτ, οπότε οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή...