Πονσαρνάου: «Έχει ταλέντο ο Ολυμπιακός αλλά του λείπει η συνοχή»

Ο τεχνικός της Βαλένθια Χάιμε Πονσαρνάου δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ ταλέντο αλλά αυτή τη στιγμή τους λείπει η συνοχή.

Πονσαρνάου: «Έχει ταλέντο ο Ολυμπιακός αλλά του λείπει η συνοχή»

Ο τεχνικός της Βαλένθια Χάιμε Πονσαρνάου μίλησε στο «euroleague.net» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (11/10, 21:30).

Ο τεχνικός των «νυχτερίδων» τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ ταλέντο αλλά του λείπει η συνοχή του συνόλου. Ο Πονσαρνάου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Λουί Λαμπεϊρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πονσαρνάου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, που έρχεται από μια βαριά ήττα και θέλει να δώσει απαντήσεις. Έχει ταλέντο, αλλά ακόμα του λείπει η συνοχή του συνόλου. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, που έχουν πάρει δύο Final Fours. Επίσης, στην ομάδα υπάρχει ο Μιλουτίνοφ, ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στη λίγκα. Οι υπόλοιποι παίκτες επίσης μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο στυλ τους και να βρούμε απαντήσεις.

Όσον αφορά τον Λαμπεϊρί ο τεχνικός της Βαλένθια είπε: «Ο Λαμπεϊρί είχε μυϊκά προβλήματα και θα κάνει εξετάσεις. Δεν δείχνει κάτι σοβαρό, όμως ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός. Ας περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων».