Βίβες: «Απρόβλεπτος ο Ολυμπιακός με την αλλαγή προπονητή»

Ο Γκιγιέμ Βίβες δήλωσε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τη Βαλένθια αφού οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν προπονητή και δε μπορεί να προβλέψει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο θα παίξουν.

Βίβες: «Απρόβλεπτος ο Ολυμπιακός με την αλλαγή προπονητή»

Δηλώσεις στο επίσημο site της Euroleague έκανε ο άσος της Βαλένθια, Γκιγιέμ Βίβες για το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (11/10, 21:30).

Ο γκαρντ των «νυχτερίδων» δήλωσε πως η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Euroleague θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του. Εκτός του ότι το ΣΕΦ είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει και σε αλλαγή προπονητή, κάτι που τους κάνει απρόβλεπτους σύμφωνα με τον Βίβες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού άσου:

«Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή, οπότε θα είναι πιο δύσκολο να προβλέψουμε τι θα κάνει. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε, αν και ξέρουμε πως έχουν ποιότητα και εμπειρία. Είναι μια πρόκληση για εμάς, ειδικά λόγω του ότι παίζουμε εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε καλά στην πρώτη αγωνιστική, αλλά στο σπίτι του είναι πιο ανταγωνιστικός. Είμαι βέβαιος για αυτό. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».