Δίπλα στην ομάδα οι Αγγελόπουλοι

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακολουθούν το παιχνίδι από τη Ζαλγκίριο Αρένα.

Δίπλα στην ομάδα οι Αγγελόπουλοι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει με μεγάλο κόπο το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά το έχασε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να το πάρουν πίσω και στη χειρότερη να γυρίσουν τη σειρά στον Πειραιά. Γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν είναι καθόλου απλή σε ένα κατάμεστο γήπεδο και απέναντι σε ένα θερμό κοινό.

Οι «ερυθρόλευκοι» το έκαναν πέρσι κόντρα στην Εφές όταν και πάλι είχαν χάσει το πλεονέκτημα, αλλά πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και έκαναν τη νίκη. Για την ομάδα του Πειραιά τα εμπόδια είναι πολλά, αφού μη ξεχνάμε πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι στην κυριολεξία παίζουν με πραγματική αυτοθυσία.

Όλοι τους, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνοι τους. Στο πλευρό τους είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Αμφότεροι δεν ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή τη Δευτέρα, αλλά βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Κάουνας. Παρακολουθούν, λοιπόν, το ματς από τη Ζαλγκίριο Αρένα και βρίσκονται έτσι δίπλα σε Σφαιρόπουλο και παίκτες.