Για το break στο Κάουνας ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στο Κάουνας εκεί όπου θα έχει δύο ευκαιρίες να κάνει το break ή ακόμα και να τελειώσει τη σειρά κόντρα στη Ζαλγκίρις και να βρεθεί στο Final Four του Βελιγραδίου.

Για το break στο Κάουνας ο Θρύλος

Η κρισιμότερη ώρα της φετινής σεζόν -μέχρι την επόμενη- πλησιάζει για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα κόντρα στους Λιθουανούς, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει και πάλι αυτό που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τους φίλους του: Να πάρει νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και να μπορέσει για μια ακόμη σεζόν να βρεθεί στο Final Four της Euroleague.

Η αποστολή αναχώρησε με χαμόγελα χθες (23/04) για το Κάουνας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συμπεριλαμβάνει σε αυτή ακόμα και τον τραυματία Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί επί λιθουανικού εδάφους και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Πρίντεζης παραμένει αμφίβολος για το κομβικό αυτό παιχνίδι. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις ανάμεσα στα δάκτυλα του ποδιού του, αφού έχει μια πληγή που δεν έχει κλείσει ακόμα καλά και τον τελευταίο καιρό τον έχει προβληματίσει αρκετά. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, όμως λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στον αποψινό αγώνα. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του ματς, αφού ανάλογα με το πως θα είναι το σκορ, θα αποφασιστεί αν η ομάδα θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του ή όχι.

Από εκεί και πέρα παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά και να ενισχύσουν τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια τους να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Novasports 1, όμως θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε και στο Fosonline.gr.