Σφαιρόπουλος: «Η φετινή σεζόν ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες»

 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νέα σεζόν που έρχεται για την Μακάμπι Τέλ Αβίβ

Σφαιρόπουλος: «Η φετινή σεζόν ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες»

Η Μακάμπι Τέλ Αβίβ αναμένεται να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στην φετινή EuroLeague, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.

Ο Έλληνας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την νέα σεζόν που έρχεται σε Ισραήλ και Ευρώπη, αναφέροντας πως η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με πολλές φιλοδοξίες, όνειρα και την επιθυμία ο σύλλογος να πετύχει κάτι καλό με το ανανεωμένο ρόστερ που έχει χτίσει ο 52χρονος κόουτς των Ισραηλινών.


Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μία νέα σεζόν ξεκινάει για τη Μακάμπι. Μία σεζόν με φιλοδοξίες, όνειρα και επιθυμία για επιτυχία. Το κλαμπ έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν μέσα στο καλοκαίρι για να φέρει τους καλύτερους παίκτες που θα βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας»

«Ήταν καλό που κρατήσαμε οκτώ παίκτες από την περασμένη σεζόν και προσθέσαμε άλλους επτά. Διαθέτουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Θέλουμε μία στιβαρή ομάδα, ανταγωνιστική, που να παίζει ενωμένη και να καταλαβαίνει τη φιλοσοφία. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα γίνεται καλύτερη. Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μία περίοδος σκληρής δουλειάς. Αυτό κάνουμε τώρα»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας