Πρίντεζης: «Άγνωστο αν θα μας βγει σε καλό ή σε κακό»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, στην παρουσίαση της νέας φανέλας των Πειραιωτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Πρίντεζης: «Άγνωστο αν θα μας βγει σε καλό ή σε κακό»

Ο ίδιος αφού τόνισε αρχικά ότι το φετινό ρόστερ του αρέσει πολύ, στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται μόνο στην Ευρώπη:

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά.

Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση. Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαΙ συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε»