Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «23»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Καταλανών, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιλέγει τη φανέλα με το νούμερο «23».

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «23»

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα-όνειρο της φετινής σεζόν. Οι Καταλανοί εκτόξευσαν το μπάτζετ τους στα ύψη, δημιουργώντας ένα τρομερό ρόστερ, με πολλούς παίκτες πρώτης γραμμής, ενισχύοντας την ομάδα τους με ποιότητα.

Ο στόχος των "μπλαογκράνα" ενόψει της νέας σεζόν δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση της EuroLeague. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα φέτος απέκτησε τους Κόρι Χίγκινς (από ΤΣΣΚΑ) και Μπράντον Ντέιβις (από Ζαλγκίρις), ενώ έφερε από το ΝΒΑ δύο Ισπανούς διεθνείς, τους Νίκολα Μίροτιτς και Άλεξ Αμπρίνες. Τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό τους απόκτημα ο σπουδαίος Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος προστίθεται σε ένα ρόστερ στο οποίο ήδη υπάρχουν οι Τομά Ερτέλ, Άντε Τόμιτς, Άνταμ Χάνγκα και Βίκτορ Κλαβέρ.

O Μάλκολμ Ντιλέινι πήρε τη φανέλα με το νούμερο "23", ενώ έδωσε και το "παρών" στην επίσημη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα. Mιλώντας για την μεταγραφή του, σχολίασε τα εξής: "Ήταν σημαντικό ότι ξέρω τον προπονητή. Νιώθω πιο άνετα να ξέρω κάποιον στην ομάδα, όπως ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις τίτλους εδώ στην Ευρώπη. Αλλά είναι πιο εύκολο γνωρίζεις τον προπονητή.

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Πριν από τρία χρόνια προερχόμουν από την καλύτερη σεζόν μου και ήθελα να πάω στο NBA να παίξω μπροστά στην οικογένειά μου. Τώρα, όμως, είναι η τέλεια στιγμή. Είμαι 30 και με καλές προσδοκίες. Δεν έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια, απλά είμαι πιο έμπειρος και έτοιμος να ηγηθώ σε μία ομάδα".