Πέρεθ: «Ονειρεύομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο NBA!»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε πως ο διακαής του πόθος είναι η «Βασίλισσα» να αγωνιστεί στο NBA και συγκεκριμένα στην Ανατολική Περιφέρεια!

Πέρεθ: «Ονειρεύομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο NBA!»

Σε συνέντευξη του στην «okdiario.com», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, φανέρωσε τα μελλοντικά του πλάνα για την μπασκετική «Βασίλισσα», αποκαλύπτοντας και τον διακαή του πόθο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας σχεδιάζει να μεταφέρει τους «μερένχες» στον μαγικό κόσμο του NBA, και ειδικότερα στην Ανατολική Περιφέρεια του πρωταθλήματος!

Δείτε όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας: «Παίζουμε 80 ματς τη σεζόν και τα περισσότερα δεν είναι ανταγωνιστικά. Πολλές χώρες κοιτούν τι να κάνουν, για να γίνει πιο ελκυστικό το μπάσκετ. Ονειρεύομαι να παίξουμε στο ΝΒΑ. Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες στο ΝΒΑ με περισσότερους followers από τη Ρεάλ, οπότε το brand της Ρεάλ θα δώσει μια άλλη διάσταση. Από τη στιγμή που μας κοστίζει λεφτά, πρέπει να "παλεύουμε" με τους καλύτερους. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε στην Ανατολική Περιφέρεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας από τη Νέα Υόρκη στη Μαδρίτη. Τους ενοχλεί λίγο, αλλά συνεχίζουμε να το δουλεύουμε»