Ο air Παπ, ο «παλαβός» Παπ και το ΣΕΦ που φλέγεται (videos)

Τέσσερα βίντεο που δείχνουν ότι όταν ο «καπετάνιος» δεν είναι μόνος του και ο Μακλίν παίζει αφιονισμένος, τότε... γλεντάει ο Πειραιάς.

Ο air Παπ, ο «παλαβός» Παπ και το ΣΕΦ που φλέγεται (videos)

Δεν χρειάζεται να είσαι μπασκετικός αναλυτής ή ο κορυφαίος γνώστης του αθλήματος για να κατανοήσεις τι συνέβη χθες το βράδυ στο ΣΕΦ. Δεν χρειάζεται καν να έχεις δει τον αγώνα. Αρκεί μια ματιά σε δύο, τρια βίντεο για να καταλάβεις τι έφερε τον ερυθρόλευκο θρίαμβο.

Στο ένα από αυτά ο Παπανικολάου έχει κυριολεκτικά... παλαβώσει. Λογικό. Ο άνθρωπος ήταν αλλού χθες και όχι στο ΣΕΦ. Μάλλον ήταν στο ΣΕΦ αλλά νόμιζε ότι ήταν μόνος του και ότι μόνος του θα «καθάριζε» του Λιθουανούς. Η στιγμή που γυρίζει γύρω από τον εαυτό του και πανηγυρίζει με απίστευτο τρόπο τα λέει όλα.

Μια άλλη στιγμή που λέει πολλά είναι το το κάρφωμα του Παπαπέτρου. Δεν περπατά στον αέρα, πετά προς το καλάθι, δεν βλέπει κανέναν μπροστά του και με τσαμπουκά... αλάνας, καρφώνει στο καλάθι της ομάδας του Σάρας.

Κάπως έτσι, το ΣΕΦ φλέγεται. Κατάμεστο, με τον κόσμο να τραγουδά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να πανηγυρίζει το ένα καλάθι μετά το άλλο.

Graiku sirgaliai :D

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JusMac (@justinas.macys47) στις

Κάπως έτσι, ο «καπετάνιος» δεν αισθάνεται μόνος τους όπως ήταν ο Βασίλης Σπανούλης στο πρώτο ματς. Και πως να αισθανθεί με τόσο κόσμο να τραγουδά, τους δύο «Παπ», τον Πρίντεζη και τον αφιονισμένο Μακλίν να παίζει για δύο, δηλαδή και για τον τραυματία Μιλουτίνοφ.