Η δήλωση του Μπόγρη για Βελιγράδι

Ο Έλληνας άσος έδωσε το σύνθημα για τα ματς που έρχονται στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Η δήλωση του Μπόγρη για Βελιγράδι

Παρά τον τραυματισμό του ο Γιώργος Μπόγρης έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Ο Έλληνας άσος ήταν πολύ σημαντικός και αυτός ειδικά από τη στιγμή που έλειπε ο Μιλουτίνοφ.

«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η νίκη ήταν μονόδρομος και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Όσοι μείναμε με πάγους χωρίς πάγους, με ενέσεις χωρίς ενέσεις πρέπει να τα δώσουμε όλα αυτές τις ημέρες γιατί τώρα κρίνεται όλη η χρονιά. Στόχος μας είναι το Βελιγράδι γιατί για εμάς είναι στόχος από τις 18 Αυγούστου, αλλά για τον κόσμο μας από τότε που ανακοινώθηκε», ήταν τα λόγια του Μπόγρη.

«Η ομάδα έχει τρομερό κλίμα οικογένειας. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και το δείξαμε σήμερα λίγο παραπάνω. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Έχει σημαντικό ρόλο ο Βασίλης που μας βάζει σε αυτό. όλη μου τη ζωή τέτοια ματς περίμενα και ούτε από πόδι καταλαβαίνεις. Από τη στιγμή που είδα πως έχω τα ψυχικά αποθέματα δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου ειδικά μετά την απώλεια του Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα", είπε ο Έλληνας άσος και συνέχισε: «Μάθαμε πολύ από τα λάθη μας. Η άμυνα μας ήταν πιο σκληρή. Το παιχνίδι κρίθηκε από το επίπεδο παικτών και την εμπειρία τους γνωρίζοντας πώς να αντιδράσουμε σε τέτοια παιχνίδια. Ήμασταν πιο διαβασμένοι. Δεν του υποτιμούμε, αλλά θα πάμε να τελειώσουμε τη σειρά στη Λιθουανία αν όχι θα φέρουμε τη σειρά εδώ μέσα».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο Κάουνας να πάρει την πρόκριση. «Έχει ακόμα πλεονέκτημα έδρας η Ζαλγκίρις, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει. Και ο Βασίλης θα έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί. Και με τους οπαδούς μας που θα ταξιδέψουν εκεί στο μυαλό μας θα έχουμε ότι πάμε να πάρουμε την πρόκριση».