Γιασικεβίτσιους: "Αυτό δεν ήταν 50-50"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία, τονίζοντας πως "αυτό δεν ήταν 50-50" και στάθηκε στο γεγονός πως οι βολές στο ξεκίνημα ήταν 11-0 για τον Ολυμπιακό. 

Γιασικεβίτσιους: "Αυτό δεν ήταν 50-50"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε παράπονα από την διαιτησία του δεύτερου αγώνα και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το περιμεναμε να αντιδράσει. Είναι ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή. Έπαιξε δυναμικά σε άμυνα και επίθεση. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όσο δυναμικά θέλαμε και υπάρχει εξήγηση. Το ματς ξεκίνησε με 11-0 βολές για τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε τον σεβασμό που θέλαμε από τη διαιτησία. Αυτό δεν ήταν 50-50 για εμάς.

Ο Ολυμπιακός ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη και το έδειξε. Ήταν... πεινασμένος.Μετά το 54-54, έβαλαν μεγάλα και πολύτιμα τρίποντα. Ήταν δύσκολα σουτ και τους έδωσε καλή ψυχολογία. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Για εμάς ήταν μεγάλη εμπειρία το να παίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς απέναντι σε μία ομάδα τόσο μεγάλη όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο. Είμαι ενοχλημένος από την εικόνα μας στα ριμπάουντ, χάσαμε πάρα πολλά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό.

Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι στα επόμενα ματς. Σε κάθε παιχνίδι επιπέδου πλέι-οφ παίρνεις μεγάλη εμπειρία, ειδικά όταν παίζεις σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου πάλεψαν, αλλά οι παικτες του Ολυμπιακού περισσότερο. Θα είναι σημαντικό για το μέλλον της ομάδας μου, ενόψει των αγώνων στο Κάουνας. Πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι".