Μακλίν: «Πάμε για νίκη εκτός έδρας»

Κορυφαίος ο Αμερικανός στη νίκη επί της Ζαλγκίρι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Μακλίν: «Πάμε για νίκη εκτός έδρας»

Ο Τζαμέλ Μακλίν ήταν κορυφαίος και καθοριστικός παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ζαλγκίρις. Ο Αμερικανός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στους Λιθουανός και για τη συνέχεια είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Τώρα πρέπει να πάμε εκτός έδρας και να κερδίσουμε ακόμα ένα. Οι δύο αρχηγοί της ομάδας με την εμπειρία τους μίλησαν στα παιδιά και τους είπαν ότι έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να νικήσουμε το δεύτερο παιχνίδι όπως και κάναμε», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά με τη Ζαλγκίρις:

«Θα είναι πολύ σκληρή η σειρά. Στόχος μας είναι να πάμε εκεί και να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι και να φέρουμε πίσω τη σειρά στο ΣΕΦ. Αν όχι δύο παιχνίδια και να κλειδώσουμε τη σειρά, τουλάχιστον ένα. Κάθε φορά που ο μεγάλος μας παίκτης πληγώνεται, αυτό πληγώνει όλη την ομάδα. Με βοήθησε ότι έπαιξε ο Μπόγρης και ο Τιλί. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει βάθος στον πάγκο και θα μας βοηθήσει στην υπόλοιπη σειρά του αγώνα».