"Break" για την Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ

Οι Ισπανοί έριξαν στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό που επαναπαύτηκε στην άνετη επικράτηση του πρώτου παιχνιδιού και πλέον η πρόκριση για τους "πράσινους" στο Final-Four του Βελιγραδίου περνάει από τη Μαδρίτη μετά το 89-82 των Μαδριλένων στο ΟΑΚΑ.

"Break" για την Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε άμεσα στην επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού και παρουσίασε στο δεύτερο αγώνα ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο μπήκαν πολύ πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα, έκαναν το break στο ΟΑΚΑ και πλέον κρατούν στα δικά τους χέρια την πρόκριση, αφού την επόμενη εβδομάδα υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη.

Πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει μία διαφορά, η οποία άγγιξε μέχρι και τους 8 πόντους. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο άρχισε σταδιακά να ισορροπεί το παιχνίδι φτάνοντας σε απόσταση «αναπνοής» από τους «πράσινους». Το ημίχρονο βρήκε τον Παναθηναϊκό να έχει προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ με μπροστάρηδες τους Ρέγες και Κάρολ ξεδίπλωσε στο παρκέ όλο το επιθετικό της ταλέντο, περιορίζοντας σημαντικά τον Καλάθη στην άμυνα και παίρνοντας τα περισσότερα ριμπάουντ (18-37!) κερδίζοντας πολλές παραπάνω επιθέσεις. Στάθηκε στο ύψος της όταν ο Παναθηναϊκός τη πλησίασε στο σκορ και έφυγε με το μεγάλο «διπλό» από το ΟΑΚΑ. . Το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/4, 19:45).

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ):Σίνγκλετον 11, Ρίβερς, Τζέιμς 20, Πέιν 13, Παππάς 1, Ντένμον 8, Γκιστ 5, Βουγιούκας, Γκάμπριελ 3, Λοτζέσκι 4, Καλάθης 12, Αντετοκούνμπο 5.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο):Κοζέρ 2, Ραντλ, Ράντολφ 4, Φερνάντεζ 10, Ντόντσιτς 8, Ρέγιες 18, Αγιόν 8, Γιούστα, Κάρρολ 17,Ταβάρες 2, Τόμπκινς 12, Τέιλορ 8.

Δεκάλεπτα 21-16, 40-36, 61-68, 82-89