Εγκώμια Μεσίνα για Σταυρόπουλο και Ολυμπιακό

O Eτόρε Μεσίνα εκθείασε την συνεργασία που έχει με τον Χρήστο Σταυρόπουλο και αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα του Ολυμπιακού. 

Εγκώμια Μεσίνα για Σταυρόπουλο και Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος, έχοντας για προπονητή τον Ετόρε Μεσίνα. Παράλληλα, στο ρόστερ της προστέθηκε και ένας σούπερ-σταρ του σύγχρονου ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ισπανός διεθνής γκαρντ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είχε σημαντικό ρόλο και ο νέος Γενικός Διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο Ετόρε Μεσίνα αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Έλληνα συνεργάτη του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Η ομάδα που χτίσαμε φέτος στο Μιλάνο με ικανοποιεί. Σε πολλές διαπραγματεύσεις η συμβολή του GM της ομάδας, Χρήστου Σταυρόπουλου, ήταν αποφασιστική. Είμαι ευτυχής που ήρθε σε εμάς, το βάρος των διαπραγματεύσεων έπεσε σε αυτόν, τόσο με τους παίκτες που ήρθαν, όσο και με αυτούς που έφυγαν».

Για το γεγονός πως η Αρμάνι Μιλάνο δεν πήρε μόνο ξένους, αλλά και αρκετούς Ιταλούς παίκτες, ο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε πως σε αυτό επέμενε ο Χρήστος Σταυρόπουλος: «Ο Χρήστος Σταυρόπουλος επέμενε στο να αποκτήσουμε γηγενείς παίκτες, όπως έκανε με επιτυχία στον Ολυμπιακό, όπου είχε δημιουργήσει ένα σταθερό γκρουπ από Έλληνες παίκτες που διέπρεψαν»..