Euroleague: «Κάλυψε τις οφειλές του ο Ολυμπιακός»

Η διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε οτι ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις οφειλές στους παίκτες και ότι όλοι οι διακανονισμοί του έχουν τηρηθεί πιστά.

Euroleague: «Κάλυψε τις οφειλές του ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται στην κανονικότητά του αφού οι οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν την περσινή σεζόν αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο του Πειραιά.

Οι πρόεδροι φροντίζουν να τηρούν τους διακανονισμούς με τους παίκτες και η Ευρωλίγκα στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι παρακολουθώντας τις εξελίξεις διαπιστώνει ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Έκτοτε η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».