Αξέλ Τούπαν: Προφορική συμφωνία με Μάλαγα

Αξέλ Τουπάν και Ουνικάχα Μάλαγα συμφώνησαν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

Αξέλ Τούπαν: Προφορική συμφωνία με Μάλαγα

Στην Ουνικάχα Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Αξέλ Τουπάν. Σύμφωνα με το unicaja.diariosur.es, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 1+1 ετών και απομένουν λεπτομερείες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεύτερο αγώνα με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουπάν δεν είχε βρει ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο όταν αποφάσισε να φύγει από τους «ερυθρόλευκους».

Πλην του Τουπάν, η Μάλαγα είχε εξετάσει την περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ωστόσο προτίμησε τελικά την περίπτωση του Γάλλου διεθνούς λόγω της έφεσης του στην άμυνα. Πάντως, ο Τουπάν δεν θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Ανδαλουσιανής ομάδας, αφού λογικά θα συμπεριληφθεί στην 12άδα του Βενσάν Κολέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.