Ένα από τα ... εγκλήματα στο ΣΕΦ(vid)

Μια φάση, τουλάχιστον τρία φαουλ, σφύριγμα κανένα...

Ένα από τα ... εγκλήματα στο ΣΕΦ(vid)

Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τα ... εγκλήματα των διαιτητών στο ΣΕΦ. Μια και μόνο φάση είναι ενδεικτική.

Δείτε το VIDEO με τα απανωτά φάουλ πάνω στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, όπου οι διαιτητές... έκλεισαν προκλητικά τα μάτια σε καθοριστικό σημείο του αγώνα. Με το σκορ στο 76-80, κατά την διάρκεια της παράτασης, οι διαιτητές έκαναν πως δεν... είδαν το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ζάλγκιρις, οι οποίοι έριξαν... ξύλο στους δύο αρχηγούς του Ολυμπιακού.

Οι ρέφερι δεν έδωσαν φάουλ υπέρ του Βασίλη Σπανούλη στην προσπάθεια του για μπάσιμο, με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να του χτυπά πεντακάθαρα το αριστερό του χέρι, ενώ ακολούθως δεν έδωσαν φάουλ στον Γιώργο Πρίντεζη, αν και δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα από τρεις (!) παίκτες των Λιθουανών καθώς βρισκόταν κάτω από το καλάθι.

Μηδέν σεβασμός από τους διαιτητές, όχι μόνο στον Ολυμπιακό των τεσσάρων τελικών Final Four τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά και σε δύο εκ των σημαντικότερων παικτών της διοργάνωσης την τελευταία δεκαετία.

Δείτε το VIDEO