Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός

Αγωνία για Μιλουτίνοφ, αγώνας δρόμου να παίξει σε ένα ματς στο Κάουνας ο Παπανικολάου, τι γίνεται με Πρίντεζη, Στρέλνιεκς.

Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός

Με σωρεία προβλημάτων ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις. Το ιατρικό δελτίο των Πειραιωτών είναι γεμάτο και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στον Ολυμπιακό δεν του έφταναν τα θέματα που είχε, αλλά αποκόμισε κι άλλο στο ματς με τους Λιθουανούς. Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από το γόνατο και χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία τέσσερα λεπτά. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαπιστωθεί την Πέμπτη και κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις.

Όσον αφορά στον Κώστα Παπανικολάου δεν θα παίξει ούτε την Παρασκευή και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει ένα από τα δύο παιχνίδια στο Κάουνας. Επίσης Πρίντεζης και Στρέλνιεκς έπαιξαν με ενέσεις και αμφότεροι είναι επιβαρυμένοι, επομένως την Πέμπτη θα κριθούν τα πάντα γι’ αυτούς και φυσικά πόσο έτοιμοι θα είναι για την αναμέτρηση της Παρασκευής.