Tα ... γύρισε ο Γιασισκεβίτσιους για τη διαιτησία: "Λάθος στη μετάφραση"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε πως ποτέ δεν γκρίνιαξε για την διαιτησία, τονίζοντας πως έγινε λάθος στη... μετάφραση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση από το πουθενά.

Tα ... γύρισε ο Γιασισκεβίτσιους για τη διαιτησία: "Λάθος στη μετάφραση"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του, τονίζοντας πως ποτέ δεν γκρίνιαξε για την διαιτησία, επισημαίνοντας πως έγινε λάθος στη μετάφραση: "Ειναι μία σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε το προβάδισμα, αλλά έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Έγινε απλά το 1-0. Ο Ολυμπιακός θα θελήσει να αντιδράσει, θα παρουσιαστεί καλύτερος. Θεωρώ πως θα γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα στη συνέχεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει καλύτερος και περισσότερο αποφασισμένος για να φέρει το σκορ στο 1-1. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε.

Καταλαβαίνουμε σε τι κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός. Έχει προβλήματα, έχει παίκτες ανέτοιμους, όπως ο Πρίντεζης, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό και είναι δεδομένο πως θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Φάνηκε πως έχει έλλειψη ρυθμού. Είναι παίκτης με τεράστια ποιότητα. Έχει απουσίες ο Ολυμπιακός, αλλά είναι δεδομένο πως θα παίξει σίγουρα καλύτερα στη συνέχεια. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το μπρέικ που κάναμε. Ξέρουμε που είμαστε και τι μας συμβαίνει. Δεν είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Με ρώτησαν στο Κάουνας αν φοβάμαι για τους διαιτητές και απάντησα πως είμαι σίγουρος πως οι διαιτητές θα σφυρίξουν 50-50. Δεν είπα κάτι κακό, δεν είπα κάτι παράλογο, απλά ορισμένοι δεν μετέφρασαν σωστά τα λόγια μου και έγινε όλη αυτή η παρεξήγηση. Δεν γκρίνιαξα ποτέ για την διαιτησία. Έγινε λάθος στη μετάφραση και δημιουργήθηκε... μπέρδεμα από το πουθενά. Έχω φίλους στην Αθήνα και μου είπαν για την παρανόηση. Είπα απλά πως θέλω το 50-50, όπως το θέλει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως θα ήθελα το 50-50, ειτε έπαιζα με τον Ολυμπιακό, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με την Φενέρμπαχτσε".